Beoordelingen van Roti Enzo Roelofarendsveen

Recente recensies van Roti Enzo Roelofarendsveen

5 sterren na 173 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging was goed.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren de roti met lamsvlees....dit was toch weer helemaal top. Precies genoeg en heerlijke smaak. Ga zo door 👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snelle bezorging en je proeft dat het eten met liefde is gemaakt!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen hadden ze helaas niet opgelet bij de bestelling die ik via hun website had gedaan. Ze waren de extra madam Jeanette vergeten waar ik om gevraagd had. Maar verder was het eten heerlijk en tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ons gaan ze hier heel vaak terugzien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten werd netjes bezorgd en nog goed warm. Aanrader!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, prima eten en snel gebracht! Volgende week weer bestellen...

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst Surinaams gegeten. Het eten was goed warm, de gerechten waren heerlijk en de porties groot. Wij waren dus erg tevreden!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mixed meat roti schotel gegeten. Meer dan genoeg en voor herhaling vatbaar. Alleen lekte de papieren tas bij aflevering. Het bakje waar het eten inzat lekte. Dat was niet zo fijn.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer genieten van de heerlijke vegan roti 😋

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk en gezellig en het eten zo lekker dat ik twijfel om het vanavond weer te doen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel vriendelijk, en het eten is zo lekker . Ik bestel altijd te veel! Snel klaar en lekker

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een gerecht werd snel = nog tijdens ons eten na gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten na een dag klussen in onze nieuwbouw woning! Snel bezorgd en alles goed warm. Tot een volgende keer!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti en moksi meti. Snel bezorgd in Jachthaven de Brasem: corona proof uit eten op eigen boot :)

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! En precies optijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Precies op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, hadden deze x de nasi met saté met pittige saus... Pittig maar lekker!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Klein ding: nu al paar keer op rij is de peper en zuur niet meegeleverd (wel aangekruist).

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en meer dan voldoende!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk om je vingers bij af te likken, super vers en smaakvol. Echt een aanrader

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een 10 +!! Vanaf het bestellen via de site tot het afhalen en natuurlijk het eten zelf ( dat nog warm was toen wij in Alphen a/d Rijn thuis kwamen. Wij zijn ontzettend tevreden. TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti- en bami-maaltijd besteld, ook de bara en baka bana waren heerlijk. Kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Ga zo door!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn dat jullie ook koud leveren zodat ik twee dagen kan smullen! Ook een stukje service. Supertof! En lekker!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en er was voldoende eten. Ik mis echter informatie over het eten op de website. Dat is erg summier. Nu kwam ik er zelf achter dat de kip niet gefileerd was maar dat er nog botten in zaten. Dat vond ik minder prettig. Wel erg fijn dat de meegeleverde gele peper in een apart kuipje zat. Het kuipje met zuur had van mij iets groter mogen zijn. Als er meer inhoudelijke informatie op de website komt te staan over de maaltijden dan denk ik dat ik nog wel een keer iets gaan bestellen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppir

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en voldeed aan de verwachtingen, ook bezorging prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoende grote van de maaltijd Lekker pikant

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Uitgebreide portie en goed van smaak/gaarte ook lekker.. Enige wat een wens van ons zou zijn is een gerecht met wel de echte kruidigheid/pittigheid heeft van het surinaamse eten. Jullie hebben besloten bewust wat minder kruidig te doen, maar wij zouden juist ook graag nog wat kruidiger willen😀maar zonder dat bestellen we ook graag bij jullie hoor!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en gevarieerd menu. Het eten was erg lekker!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer en de bezorger is altijd keurig op tijd.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi met saté en lamsvlees gehad. Heerlijk gegeten. Ik zou wel willen dat ze, net als veel andere surinaamse afhaalrestaurants, Nasi Rames op de kaart hadden. Dan had ik niet zoveel hoeven bestellen om toch wat variatie in vleesgerechten te hebben. Ik had nu flink over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten alleen hele trage bezorging

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/ kwaliteit verhouding is prima. Genoeg keuze en het is heerlijk eten. Je krijgt voldoende eten zodat je genoeg hebt voor een maaltijd. Wordt ook altijd op tijd geleverd. Ik zal zeker vaker bestellen bij roti enzo.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, heel lekker. We hebben er weer van genoten.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en top geregeld qua tijd van afhalen

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gekruide bami gerechten met kippendijfilet en kouseband/garnalen laten bezorgen. Zeker een aanrader !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke saté

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, werd snel bezorgd en de mail met de verwachte bezorgtijd werd erg gewaardeerd!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. We hadden komkommer in zuur besteld, maar niet gekregen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker, Roti kippendijfilet, mooi op tijd geleverd.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en snel bezorgd

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tjjd

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het kort de bestilling was keurig op tijd en het eten was heerlijk en ook lekker op smaak. Was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Kwaliteit was goed. Het eten was nog goed warm. De bestelling is op tijd bezorgd. We hadden voor het eerst besteld maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Snelle bezorging.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en meer dan genoeg. Opwarmen ging prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden deze keer een nasi, saté en een roti mixed meat en vonden het allemaal verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg smakelijk, bezorgster was vriendelijk en prima op tijd . zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is erg lekker voor herhaling vatbaar

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Het was zelfs nog warm toen we in Oegstgeest aankwamen!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten! Fijn, dat er nu ook een bezorging is!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goede kwaliteit en kwantiteit! Op de fiets door het rotweer heen bezorgd, petje af, hoor. Tip voor volgende keer; bestel extra saté en saus bij rijstgerecht. We kunnen makkelijk 2x eten van zo’n 1 persoons bak met rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette levering, goed eten, precies op tijd en nog lekker warm. Complimenten!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging. De Roti kop was erg goed en goede prijs kwaliteit verhouding. Mbt de bami kipsaté, vonden wij de kipsaté goed en lekker, maar de bami was wat eenvoudig met niets erin. Deze combi vonden wij qua prijs / kwaliteit wat aan de dure kant.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hadden om 18.00 besteld om te laten bezorgen, bezorgster stond er keurig om 17.55. Eten was onwijs lekker en zoals altijd te veel :)

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker en meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

bestelling via website gedaan, ik was er eerder dan aangegeven afhaaltijdstip en pakken de bestelling dan z.s.m. op. Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd. De roti was heerlijk. Kortom, TOP!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling. Hoeveelheid van de bijgerechten vond ik tegen vallen, vooral de witte rijst is wel heel kleine portie. Saté was heerlijk. Je krijgt er geen sambal oid bij.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de gebakken banaan 🍌 was niet zo als ik van jullie gewend ben 🙈 hij was heel droog en klef.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was uiteraard weer erg lekker! Helaas waren de potjes peper en zuur niet geleverd. Toch wel gemist :) De maaltijden waren ook wat afgekoeld, gelukkig eenvoudig op te lossen (magnetron).

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Precies op de aangegeven tijd bezorgd, en weer zo lekker dat het allemaal op ging... om daarna het idee te hebben dat je toch teveel gegeten hebt. Ga zo door!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti Mixed Meat beslist voor herhaling vatbaar. Zelfs vanaf de Kaag :) Nog prima warm, erg smakelijke en ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten...en het stond al klaar op de afgesproken tijd...

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal fan!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere vegan roti gegeten 😋 voor herhaling vatbaar!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en volgens afspraak geleverd

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik was heel lekker.alleen de sato soep vond ik wat lauw.maar toch lekker gekookt.nu vond ik het in Suriname lekkerder.kwam denk ik door de omgeving.ik ben een echte Hollander maar Suriname in mijn hart zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Weer voor herhaling vatbaar. Was alleen jammer dat de rotirol niet super warm was. Wij hebben begrepen dat in de planning van RotiEnzo thuis bezorgen zit, dit en ruimere openingstijden zijn verbeterpunten waarom we het op 4 sterren houden.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten super, personeel vriendelijk. Jammer van de geringe openingstijden en het (nog) niet bezorgen van het eten.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en de porties zijn ruim voldoende. We gaan het snel weer halen !

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De sate is echt heerlijk en alles was netjes op tijd klaar.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Ruime porties, verse maaltijden, ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte echt super lekker. Het bezorgen was nog niet echt hun bedoeling, maar in plaats van te bellen dat we het moesten halen, werd het toch ruim op tijd bezorgd! Dank jullie wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Had redelijk laat besteld waardoor al veel uitverkocht was maar wat ik besteld had was heerlijk En vriendelijke bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd erg lekker. Deze keer alleen niet goed warm, dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten roti kip was super heerlijk, ik bestel zeker weer

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke Bara met Bakkeljouw gegeten. Ik kom terug! 😁

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste en lekkerste roti haal je bij Roti Enzo

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti en moksi meti! Zou het alleen graag met nasi willen ipv bami. Maar kon ik niet vinden op de site. Baka banana ook alleen beetje weinig pinda saus. Prima en lekker eten .

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer genoten van de heerlijke tjauwmin moksi meti, saté en baka bana. De bestelling is altijd compleet en nog heerlijk warm zodra we weer in Leiden thuiskomen. Het personeel is altijd even vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over Roti Enzo..

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke nasi saté. Wil eigenlijk iedere dag. Lieve mensen, goede locatie en snelle service. Als het aan mij ligt een blijvertje. Smaken waar veel chefs nog wat van kunnen leren. Keep it up...

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer helemaal fantastisch!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij gaan voor de herhaling.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti kippendijfilet smaakte weer uitstekend

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti en lekkere broodjes. Echt niks op aan te merken! 😊🥳

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rotiroll, bami en moksi meti zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top service!! En heerlijke bakabana en roti zéker een aanrader

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste roti uit de regio Leiden!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb weer van de rotirol genoten 😀was heerlijk

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar. Heerlijk gegeten! Alles helemaal top! We komen gauw weer.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De rotirol was bij bepaalde stukken hard. Verder lekker

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erreg prima

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti. Goede service. Toptent!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd. De bami met saté en pindasaus is een absolute aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

iets minder aardappel en wat meer groente zou ik nóg lekkerder vinden

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti was prima en voldoende.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super sate en roti kip!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke bestelapp, aangegeven afhaaltijdstip klopte perfect en vriendelijke mensen in de zaak. Daarnaast heerlijk gegeten, dus zeker weer voor herhaling vatbaar.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti smaakt echt hoe het hoort te smaken Heerlijk

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren lekker, maar verkeerd om. We hadden kip kerrie en tahoe ketjap besteld en kregen tahoe kerrie en kip ketjap. De rotirol vonden we tegenvallen.

Reactie van Roti Enzo:Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben uw online bestelling in ons systeem bekeken en zien dat u heeft gekregen wat u heeft besteld. U kunt via de orderbevestiging in uw e-mail de bestelling die u zelf heeft ingevoerd controleren.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti en halal dat is heel fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Soto met kip was best lekker. Nasi was een beetje saai en daar zat geen groente bij. De smaak was wel lekker Volgende keer probeer ik de roti kip even uit want ik ga zeker vaker proberen. Nette winkel en vriendelijke mensen.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Heerlijk. Heerlijk. Dat gestoofde lamsvlees is echt nu al een favoriet, ZO lekker en ZO mals. En de banaan was zoeter dan de vorige keer, nóg lekkerder.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en ook voldoende voor een grote eter

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De Roti lams en Bara waren top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten👍

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

errug lekker, maar wel een beetje weinig kip in de rotirol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Goede service. Fantastische smaken. Smaakt naar meer!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Zo fijn dat we nu ook Surinaams eten kunnen halen.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De saoto soep was precies zoals die hoort te zijn. En de zure komkommer was heerlijk fris. Ik kom zeker terug!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten, Prijs iets aan de hoge kant. Pannenkoek ( zo noem ik t’ maar even ), die was perfect Voor herhaling vatbaar, Tip voor roti-enzo, Roti kip/ kippenlever is ook heel lekker

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, en super fijn dat jullie zoveel keuze hebben voor vegetariërs. We komen zeker nog een keer terug.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! En snel klaar nadat we online besteld hadden

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De roti kip en nasi saté waren erg lekker en de bestelling was op tijd klaar om afgehaald te worden. Alleen had mijn vriend bami saté besteld en hij heeft nasi gekregen. Daar kwamen we pas thuis achter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

makkelijk online bestellen en duidelijk ,prijswaardig,heelijk gegeten.en vriendelijk geholpen bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Foto rol was wat aan de droge kant. Smaak was perfect. Inhoud iets smeuiger en dan is het perfect.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti lam erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten. Jullie hadden ook meer succes dan verwacht want het was heel druk, maar echt heel lekker gegeten en wij komen zeker een keer terug.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, goede portie ook! Je hoeft geen honger te lijden.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti met kippendijnwas heerlijk.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere roti Prijzen zijn wel iets aan de hoge kant ,zeker voor b.v een baka bana met pindasaus € 3,25 ! Verder een aanwinst voor Roelofsarendsveen

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb heerlijk roti maaltijd gegeten Echt een aanrader was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti en kip kerrie besteld, smaakte goed al was het helemaal niet zo pittig als ik verwacht had! Had wat mij betreft iets pittiger gemogen!

Reactie van Roti Enzo:Beste Ankie, Bedankt voor je reactie. Al onze gerechten maken wij bewust niet pittig, zodat jong en oud ervan kan genieten. Bij een volgende bestelling kun je gerust om wat extra bakjes peper vragen. Deze geven wij graag!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb voor het eerst eten hier gehaald. Ik had verschillende dingen besteld. Het was op tijd klaar en wauw wat was het lekker. Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kan via internet besteld en afgerekend worden! Je kan een tijdvak aangeven dat je het komt halen! Het staat netjes voor je klaar! Het eten is lekker warm en echt heeeeeerlijk! Een aanrader!!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zowel de maaltijd (1,5 pers) als de rotirol (1 pers) smaakten erg lekker!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld. Stipt op tijd klaar om opgehaald te worden. Prima service dus. En daarnaast ook nog eens heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

voor de lunch broodjes, bara's en roti rollen besteld ,heerlijk gegeten , goed voor herhaling . succes dames met de zaak

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was iets te vroeg met het ophalen van mijn bestelling, maar dat was geen probleem. Verder zat er, wellicht door de opening, een extra snack bij. Erg smakelijk. Had zelf de Roti Kippendij besteld. Zou er zelf de volgende keer peper bij bestellen, mag van mij dus iets pittiger.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het liefst morgen weer :-)

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De kipkerrie is super lekker. Hoeveelheid van de porties goed. Bestelling stond stipt op tijd klaar. Ben nieuwsgierig naar de rest vaan het menu. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de rotirol kip en bara's! Smaakte naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.