Beoordelingen van Roti Enzo Roelofarendsveen

Recente recensies van Roti Enzo Roelofarendsveen

5 sterren na 72 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten roti kip was super heerlijk, ik bestel zeker weer

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke Bara met Bakkeljouw gegeten. Ik kom terug! 😁

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De beste en lekkerste roti haal je bij Roti Enzo

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti en moksi meti! Zou het alleen graag met nasi willen ipv bami. Maar kon ik niet vinden op de site. Baka banana ook alleen beetje weinig pinda saus. Prima en lekker eten .

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer genoten van de heerlijke tjauwmin moksi meti, saté en baka bana. De bestelling is altijd compleet en nog heerlijk warm zodra we weer in Leiden thuiskomen. Het personeel is altijd even vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden over Roti Enzo..

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke nasi saté. Wil eigenlijk iedere dag. Lieve mensen, goede locatie en snelle service. Als het aan mij ligt een blijvertje. Smaken waar veel chefs nog wat van kunnen leren. Keep it up...

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer helemaal fantastisch!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wij gaan voor de herhaling.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti kippendijfilet smaakte weer uitstekend

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti en lekkere broodjes. Echt niks op aan te merken! 😊🥳

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rotiroll, bami en moksi meti zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Top service!! En heerlijke bakabana en roti zéker een aanrader

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste roti uit de regio Leiden!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb weer van de rotirol genoten 😀was heerlijk

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar. Heerlijk gegeten! Alles helemaal top! We komen gauw weer.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De rotirol was bij bepaalde stukken hard. Verder lekker

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erreg prima

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti. Goede service. Toptent!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd. De bami met saté en pindasaus is een absolute aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

iets minder aardappel en wat meer groente zou ik nóg lekkerder vinden

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti was prima en voldoende.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Super sate en roti kip!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke bestelapp, aangegeven afhaaltijdstip klopte perfect en vriendelijke mensen in de zaak. Daarnaast heerlijk gegeten, dus zeker weer voor herhaling vatbaar.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti smaakt echt hoe het hoort te smaken Heerlijk

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren lekker, maar verkeerd om. We hadden kip kerrie en tahoe ketjap besteld en kregen tahoe kerrie en kip ketjap. De rotirol vonden we tegenvallen.

Reactie van Roti Enzo:Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben uw online bestelling in ons systeem bekeken en zien dat u heeft gekregen wat u heeft besteld. U kunt via de orderbevestiging in uw e-mail de bestelling die u zelf heeft ingevoerd controleren.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti en halal dat is heel fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Soto met kip was best lekker. Nasi was een beetje saai en daar zat geen groente bij. De smaak was wel lekker Volgende keer probeer ik de roti kip even uit want ik ga zeker vaker proberen. Nette winkel en vriendelijke mensen.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Heerlijk. Heerlijk. Dat gestoofde lamsvlees is echt nu al een favoriet, ZO lekker en ZO mals. En de banaan was zoeter dan de vorige keer, nóg lekkerder.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en ook voldoende voor een grote eter

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De Roti lams en Bara waren top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten👍

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

errug lekker, maar wel een beetje weinig kip in de rotirol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Goede service. Fantastische smaken. Smaakt naar meer!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Zo fijn dat we nu ook Surinaams eten kunnen halen.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De saoto soep was precies zoals die hoort te zijn. En de zure komkommer was heerlijk fris. Ik kom zeker terug!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten, Prijs iets aan de hoge kant. Pannenkoek ( zo noem ik t’ maar even ), die was perfect Voor herhaling vatbaar, Tip voor roti-enzo, Roti kip/ kippenlever is ook heel lekker

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, en super fijn dat jullie zoveel keuze hebben voor vegetariërs. We komen zeker nog een keer terug.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! En snel klaar nadat we online besteld hadden

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De roti kip en nasi saté waren erg lekker en de bestelling was op tijd klaar om afgehaald te worden. Alleen had mijn vriend bami saté besteld en hij heeft nasi gekregen. Daar kwamen we pas thuis achter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

makkelijk online bestellen en duidelijk ,prijswaardig,heelijk gegeten.en vriendelijk geholpen bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Foto rol was wat aan de droge kant. Smaak was perfect. Inhoud iets smeuiger en dan is het perfect.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti lam erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten. Jullie hadden ook meer succes dan verwacht want het was heel druk, maar echt heel lekker gegeten en wij komen zeker een keer terug.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, goede portie ook! Je hoeft geen honger te lijden.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti met kippendijnwas heerlijk.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere roti Prijzen zijn wel iets aan de hoge kant ,zeker voor b.v een baka bana met pindasaus € 3,25 ! Verder een aanwinst voor Roelofsarendsveen

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb heerlijk roti maaltijd gegeten Echt een aanrader was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Roti en kip kerrie besteld, smaakte goed al was het helemaal niet zo pittig als ik verwacht had! Had wat mij betreft iets pittiger gemogen!

Reactie van Roti Enzo:Beste Ankie, Bedankt voor je reactie. Al onze gerechten maken wij bewust niet pittig, zodat jong en oud ervan kan genieten. Bij een volgende bestelling kun je gerust om wat extra bakjes peper vragen. Deze geven wij graag!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik heb voor het eerst eten hier gehaald. Ik had verschillende dingen besteld. Het was op tijd klaar en wauw wat was het lekker. Super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kan via internet besteld en afgerekend worden! Je kan een tijdvak aangeven dat je het komt halen! Het staat netjes voor je klaar! Het eten is lekker warm en echt heeeeeerlijk! Een aanrader!!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Zowel de maaltijd (1,5 pers) als de rotirol (1 pers) smaakten erg lekker!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch besteld. Stipt op tijd klaar om opgehaald te worden. Prima service dus. En daarnaast ook nog eens heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

voor de lunch broodjes, bara's en roti rollen besteld ,heerlijk gegeten , goed voor herhaling . succes dames met de zaak

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik was iets te vroeg met het ophalen van mijn bestelling, maar dat was geen probleem. Verder zat er, wellicht door de opening, een extra snack bij. Erg smakelijk. Had zelf de Roti Kippendij besteld. Zou er zelf de volgende keer peper bij bestellen, mag van mij dus iets pittiger.

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het liefst morgen weer :-)

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De kipkerrie is super lekker. Hoeveelheid van de porties goed. Bestelling stond stipt op tijd klaar. Ben nieuwsgierig naar de rest vaan het menu. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van de rotirol kip en bara's! Smaakte naar meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.